POPULÁNÍ PIVO Z BESKYD

Na jaře roku 2013 zahájil výrobu ostravický Beskydský pivovárek. Ostravické beskydské pivo je stoprocentně přírodní, tedy vyráběno z čistých přírodních surovin. Splňuje kritéria tzv. „Reinheitsgebotu“, německého zákona nejvyšší čistoty piva z roku 1516, podle něhož jsou jediné povolené ingredience k výrobě piva slad, chmel, voda a kvasnice.

Používáme věhlasný hanácký slad a ještě věhlasnější chmel z Žatce. To je to, co dělá české pivo českým pivem. A může být pro české pivo vhodnější voda, než je ta z beskydských horských bystřin?

Jako zlatá klasika figuruje v naší nabídce plnotučný a výživný Beskydský ležák. Chmelem při jeho výrobě nešetříme. Rozmazlenec odkojený běžně dostupnými pivními deriváty může namítat, že Beskydský ležák je přece jen nadlimitně hořký. Ležák je však jen tak hořký a chuťově drsný, jako je život v beskydských horách.

Více zde: www.beskydskypivovarek.cz

Odkud pochází?

Beskydský pivovárek má svůj domov na Ostravici